Vlieg zonder angst

Er zijn veel mensen met vliegangst, maar veel mensen durven zelfs deze stap niet te maken, dus daarom een mooi cadeau voor een vriend, vriendin of medewerker? FST is al 42 jaar een opleidingscentrum voor professionele piloten, maar is nu ook toegankelijk voor iedereen die alles wil weten van vliegen of zelf wil vliegen.

U kunt telefonisch contact opnemen voor een persoonlijke uitleg. Vraag naar Rami de Lieme.

Op veler verzoek biedt FST een halve dag training “vlieg zonder angst!”.

Onze piloot vertelt u alles over het vliegtuig en de veiligheidprocedures die internationaal vereist worden.
Hij zal al uw vragen beantwoorden en er wordt gewerkt aan uw vermogen om zelf uw overtuiging te vinden en te onderzoeken.
De cursus geeft u de handgrepen om zelf de angst weg te nemen.
De kosten voor deze cursus zijn 295,00 p.p. incl. BTW.
Inclusief consumpties en een lichte lunch.

De sessie duurt ca. 4,5 uur inclusief vliegen in de Boeing 737 flightsimulator.

Stel het niet langer uit…………… en schrijf u nu in!
Om u aan te melden: info@flightsimulator.nl

Vertel ons uw fobie en einddoel voor deelname aan de training.
De cursus duurt 4,5 uur en is inclusief informatie over de online cursus “De vier vragen”, en een vliegsessie in de Boeing 737 flightsimulator,

De cursus zal worden gegeven met max. vier deelnemers op inschrijving, zodat er voor iedere deelnemer voldoende individuele aandacht zal zijn. Uit ervaring weten wij dat 98% van deelnemers met succesvol resultaat de cursus volgt. Maar mocht u nog niet geheel overtuigd zijn dan bieden wij u een tweede sessie aan met 50% korting.

U ontvangt ook informatie over “De 4 vragen” naar het werkt van Byron Katie. Als u deze online cursus doet zult u gaan inzien dat overtuigingen de oorzaak zijn van alle oncomfortabele gevoelens. Met de kennis die u heeft opgedaan tijdens uw interactieve cursus bij FST, zal het werken met The Work u laten inzien hoe ieder oncomfortabel gevoel kan worden beëindigd.

TOP