Direct een afspraak maken?

Particuliere uitjes

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de cockpit van een Boeing 737 en is dat tot op heden nog niet gelukt? Of heb je stiekem altijd al willen weten hoe het is om piloot te zijn voor een middag? Grijp dan nu je kans en breng een bezoekje aan de oude toren van Schiphol.

Tijdens een flightsimulator sessie kun jezelf even voorstellen hoe het is om gezagvoerder te zijn van een Boeing 737, hoe leuk is dat? Jaloerse vrienden? Dat is niet nodig. Tijdens de simulatie kan er van plaats gewisseld worden zodat iedereen kan ervaren hoe het is om een ‘kist aan de grond te zetten’. Overigens kom je er als passagier totaal niet bekaaid van af in de 1,5 uur durende (of naar wens een uur) simulatie. Je kijkt je ogen uit en waant je echt in een vliegtuig met alles erop en eraan, en het belangrijkste; een adembenemend uitzicht!

Nieuw!

De static Boeing 737 NG simulator heeft onlangs een upgrade ondergaan, waardoor het visuele systeem nog mooier is geworden. Zie het verkeer van en naar Schiphol gaan, geniet van de hoge bergtoppen en ga recht over het glimmende water naar je bestemming!

 

Onze Boeing 737 NG
Lees meer

Onze Boeing 737 NG

Vliegen in deze Boeing 737simulator geeft u een heel realistisch gevoel van hoe het is om als piloot te vliegen in een echt verkeersvliegtuig. De simulator is een Fixed Base simulator wat inhoudt dat de cockpit stilstaat, maar door de bewegende projectie van levensechte beelden op het grote scherm voor u voelt het alsof u echt vliegt.
Vlieg zonder angst
Lees meer

Vlieg zonder angst

Veel mensen, die zakelijk of privé moeten reizen per vliegtuig, voelen zich vóór en tijdens de vlucht zeer onbehaaglijk tot heel angstig. Hoewel de vliegangst vele oorzaken kan hebben is het bestaan voor het grootste deel afkomstig van onze eigen gedachten en percepties. Vliegangst zit voor 98% tussen de oren. Daarom kunnen wij u helpen met het overwinnen van deze angst met onze cursus!
Vrijgezellenuitje
Lees meer

Vrijgezellenuitje

Is er een familielid of een vriend die gaat trouwen? Is hij of zij er wel klaar voor? Geniet van een avontuurlijk uitje met de gehele groep, Ready for take off?
TOP