Grading voorbereiding

Wij bieden scholieren de mogelijkheid om te testen of je talent hebt. Op deze manier kun je al tijdens je middelbare schoolopleiding kennis maken met het beroep vlieger en zien of het in je zit om piloot te worden. Zo wordt jouw beroepskeuze makkelijker gemaakt en ook je keuze vakkenpakket.
GRADING

In Nederland bestaan er verschillende mogelijkheden om een vliegopleiding te volgen. Aan zo’n opleiding gaat veel vooraf; de keuze van het vakkenpakket, keuringen, testen etc. Wij hebben speciaal voor aspirant piloten een “grading” samengesteld die zal worden afgenomen op Schiphol Airport. Voor meer informatie neem direct contact met ons op!

Bij FST trainen al sinds 1967 (aspirant) vliegers en daarmee is het één van de oudste vluchtsimulator-centra in Nederland. Veel beroepsvliegers hebben bij ons de eerste stappen gezet naar hun loopbaan bij grote luchtvaart. FST maakt alleen gebruik van hoogwaardige merk-simulatoren. Onze instructeurs zijn bevoegde piloten en zeer gemotiveerd en enthousiast voor het geven van les op de flightsimulator en werkzaam in de grote luchtvaart.

Heb je een brevet en wil je je voorbereiden op een aanname bij een vliegtuig maatschappij of wil je CRM en MCC opfrissen, dan hebben wij de beschikking over een full flight B-737-800 en een A320, die op aanvraag te huur zijn per 4 uur, dus is het handig om met collega’s gezamenlijk te huren, zodat jullie een slot van 4 uur af kunnen nemen. Tevens is er een static Boeing 737 NG beschikbaar.

TOP