Onze simulators

In de Oude Verkeerstoren van Schiphol-Oost hebben wij de beschikking over 2 type simulators, de static Boeing 737 NG en de static Piper Chieftain. Tevens kunnen wij ook de ervaring in een Full Flight Simulator voor u voorzorgen, deze typen Boeing en Airbus staan op een andere locatie op Schiphol-Oost.

Wenst u een beleving op locatie? Wij hebben de mogelijkheid om een mobiele simulator naar uw locatie brengen, inclusief instructeur. Lees meer over de verschillende types door het klikken op uw gewenste keuze.

Static Boeing 737 NG
Lees meer

Static Boeing 737 NG

Vliegen in deze Boeing geeft u een realistisch gevoel en beeld hoe het is om als piloot te vliegen in een echt verkeersvliegtuig. Dit is een static simulator, wat inhoud dat de cockpit stil staat, maar door de bewegende projectie voelt u de beweging en is het alsof u vliegt.
Mobiele simulator
Lees meer

Mobiele simulator

Wij hebben de beschikking over een mobiele Flight Simulator die u kunt inzetten als publiekstrekker op beurzen, open dagen, feesten en andere evenementen. De verhuur is inclusief instructeur.
Full Flight Simulator
Lees meer

Full Flight Simulator

Deze simulators worden dagelijks gebruikt door echte piloten om in te trainen en leggen hierin ook verschillende examens af. Het is vrijwel 1 op 1 als in een echt vliegtuig.
TOP