Vlieg zonder angst

Er zijn veel mensen met vliegangst, maar veel mensen durven zelfs deze stap niet te maken, dus daarom een mooi cadeau voor een vriend, vriendin of medewerker? FST is al 42 jaar een opleidingscentrum voor professionele piloten, maar is nu ook toegankelijk voor iedereen die alles wil weten van vliegen of zelf wil vliegen.

U kunt telefonisch contact opnemen voor een persoonlijke uitleg. Vraag naar Rami de Lieme.

Op veler verzoek biedt FST een halve dag training “vlieg zonder angst!”.

Onze piloot vertelt u alles over het vliegtuig en de veiligheidprocedures die internationaal vereist worden.
Hij zal al uw vragen beantwoorden en er wordt gewerkt aan uw vermogen om zelf uw overtuiging te vinden en te onderzoeken.
De cursus geeft u de handgrepen om zelf de angst weg te nemen.
De kosten voor deze cursus zijn 495,00 p.p. incl. BTW.
Inclusief consumpties en een lichte lunch.

De sessie duurt ca. 4,5 uur inclusief vliegen in de Boeing 737 flightsimulator.

Stel het niet langer uit…………… en schrijf u nu in!
Om u aan te melden: info@flightsimulator.nl

Vertel ons uw fobie en einddoel voor deelname aan de training.
De cursus duurt 4,5 uur en is inclusief informatie over de online cursus “De vier vragen”, en een vliegsessie in de Boeing 737 flightsimulator,

De cursus zal worden gegeven met max. vier deelnemers op inschrijving, zodat er voor iedere deelnemer voldoende individuele aandacht zal zijn. Uit ervaring weten wij dat 98% van deelnemers met succesvol resultaat de cursus volgt. Maar mocht u nog niet geheel overtuigd zijn dan bieden wij u een tweede sessie aan met 50% korting.

U ontvangt ook informatie over “De 4 vragen” naar het werkt van Byron Katie. Als u deze online cursus doet zult u gaan inzien dat overtuigingen de oorzaak zijn van alle oncomfortabele gevoelens. Met de kennis die u heeft opgedaan tijdens uw interactieve cursus bij FST, zal het werken met The Work u laten inzien hoe ieder oncomfortabel gevoel kan worden beëindigd.

NB.

Tinus heeft een cursus ‘Vliegen zonder angst’ van een halve dag gevolgd bij Flight Simulator Training op Schiphol. Tijdens deze cursus is er gewerkt aan zijn vermogen om zelf zijn vliegangst te overwinnen. Tijdens de training heeft Tinus meer geleerd over het vliegen, wat er precies gebeurt in de lucht en technieken om zijn angst in bedwang te houden. De training werd afgesloten in een Boeing 737 Flight Simulator. Piloot Raoul Arnold: “Wat een prestatie heeft Tinus geleverd. Dat hij zijn grootste angst heeft overwonnen voor zijn vrouw. En dat ook nog eens op hun trouwdag. Voor het boarden naar Australie heb ik hem nog gesproken en was hij opvallend relaxt. Hij mag me altijd bellen als hij het moeilijk krijgt, ik sta 24/7 standby voor hem. Tinus is in mijn ogen een echte held.”

https://lotto.nederlandseloterij.nl/nieuws/droom-uitkomen-vliegangst-overwinnen

Best Team Flightsimulator,

Op 21 juni 2019 ben ik naar jullie cursus ‘Vliegen zonder angst” geweest. Daar heb ik heel veel van vliegen, vliegtuigen, turbulentie etc. geleerd.

Bij deze wil ik graag bedanken voor jullie hulp: ik kon deze keer vanuit Amsterdam naar Munchen ZONDER angst vliegen!! Tijdens de turbulentie heb ik aan de break-test youtube video en de gezegden: ‘Turbulentie is vervelend maar niet gevaarlijk!’ zitten denken.
Na jullie cursus ben ik als en ‘insider’ het vliegtuig binnen gegaan en dat deed me zo goed!

Met hartelijke groet,
Bernadett Heintz

TOP