Zakelijke evenementen

Uw bedrijfsuitje of Relatiedag op een unieke locatie organiseren? FST Flight Incentives biedt vliegarrangementen voor bedrijven en particulieren. In onze flightsimulators doet u een geweldige vliegervaring op met uw relaties en collega’s.

Vliegsimulatoren voor bedrijven en particulieren
FST Flight Incentives biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid te ervaren hoe het is om te vliegen als piloot. Wij hebben verschillende flight simulators op Schiphol-Oost. Wij bieden een aantal leuke arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam en omstreken. Ook kunt U kiezen voor combinaties van vliegen in de flightsimulator met andere activiteiten.

Vliegarrangementen
Bij FST Flight Incentives organiseert u een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam. U leest op deze website meer over onze speciale vliegarrangementen met zelf vliegen in meerdere éénmotorige vliegtuigen. Ook te combineren met andere activiteiten, zoals varen, golfen en een slipcursus.

Meer informatie
Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een programma op maat. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier of e-mail naar info@flightsimulator.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 020-4050120.

Vergaderen en vliegen
Vergaderen en vliegen

Vergaderen en vliegen

Flight Simulator Training, is al meer dan 40 jaar een trainingcentrum voor professionele piloten, maar is nu ook toegankelijk voor iedereen die eens wil vliegen en een bijzondere vergaderlocatie.
Flightsimulator & Segway
Flightsimulator & Segway

Flightsimulator & Segway

FST Flight Incentives heeft een leuk en afwisselend programma voor u samengesteld.
Fly & Drive Lelystad
Fly & Drive Lelystad

Fly & Drive Lelystad

FST Flight Incentives en Prodrive bieden u een uitdagend en competitief programma aan waarbij het vliegen en rijden de basis vormen voor een onvergetelijke dag. Bij Fly & Drive bent u de baas in de lucht en de koning van de weg. Fly & Drive combineert een vliegles in een eenmotorig vliegtuig met een rijstijltraining van Prodrive.
TOP